Ügyfél vélemények

Ha Ön is eredméynesnek találja a munkámat, kérem tiszteljen meg véleményével! 🙂

Dorka és Patrícia

Nem csak kedves, állatbarát, segítőkész de munkáját tekintve profi, minden tekintetben hozzáértő és ami nagyon fontos szupportív. Csak ajánlani tudom azoknak, akik kutyusa rehabilitációra, vagy tornáztatásra szorul vagy extra foglalkozást szeretne biztosítani kutyája számára. Mi  kb. március óta járunk berni pásztorunkkal, akinek diszpláziája és cauda equina szindrómája van. Rengeteget segített Dorkánknak, aki szinte teljesen tünet és fájdalommentes életet tud élni, mindemellett imád ide járni. ??

Raul és Anikó

Mi a Borit a Czimber doktor úr ajánlásával kerestük fel. A kutyusunknak/francia bulldog/, aki 11 éves,  a gerincével van probléma. Emiatt a hátsó lábait alig tudta használni, az izmok sorvadásnak indultak. Mára már annyit javult a heti kétszeri kezeléstől, hogy tudunk menni sétálni és a lakásban is ügyeskedik. Raul nagyon megszerette Borit és mi is.

Shelby és Gábor

?? Profi és nagyon kedves, hozzáértő kezek‼
Bármilyen problémával nagyon tudom ajánlani minden kis kedvenc tulajdonos számára

Rozi és Csilla

Sziasztok! Rozi vagyok, 4 éves, vidám, mozgékony, fekete mopsz kutyus. Gazdám, aki egyben a legjobb barátom is, nagyon nagy hangsúlyt fektet tökéletes állapotom fenntartására. Egyszer elvitt egy kutya-fitnessre Borihoz, melyet nagyon kíváncsian és izgatottan vártam. Gazdim figyel az elegendő mozgás meglétére, így hamar kiderült, hogy lakásban tartott kutyaként elengedhetetlen számomra a kutya-fittness rendszeres beiktatása. Már az első alkalom után kiderült, hogy a legeslegjobb helyre kerültem, Bori egy tünemény és a szakmai tudása kimagasló! Türelme, elhivatottsága, figyelmessége és profizmusa minden alkalommal teljesen elvarázsol!

Mindig nagyon boldogan várom, hogy újra találkozzunk és játékosan, mégis szakszerűen véghez vigyem a feladataimat, melynek segítségével sokkal gyorsabban futok, a rugalmasságom, kitartásom, elszántságom, erőnlétem pedig folyamatosan fejlődik. Köszönöm, Bori, hogy megismertelek és segítesz nekem kicsattanó egészségben örvendeznem és jó sokáig megtartani ezt! ❤️

Tücsök és Edina

Mióta megtudtam hogy a kutyusomnak fizikoterapiàra kell jàrnia rögtön tudtam, hogy Borihoz kell fordulni. Aki egy kedves, aranyos làny ès persze segítőkész is, amit a kutyusom Tücsök is nagyon èlvez, ès jól vègzi a feladatokat. Tücsök is kedveli Borit. Azóta nagyon sokat javult az àllapota, mindenkinek szìvesen ajànlom, hogy keresse fel, ha valami gond van a kis kedvencèvel. 🙂

Niki és Barbara

13 éves vizsla kutyánk májusban lebénult, nyaki porckorongsérvet és cauda equina szindrómát állapítottak meg az állatorvosok. A budapesti klinikán idős kora és enyhe szívbetegsége miatt nem tudták megjósolni a műtét eredményességét illetve, hogy túlélné-e egyáltalán az altatást. Javasolták, hogy esetleg fizioterápiával még próbálkozhatunk. Ekkor találtam meg Borit utolsó lehetőségként.

Gyorsan tudott fogadni, megnézte a diagnózist, a kutya állapotát és rögtön megkezdődött a rehabilitáció célzott lézerterápiával kiegészítve. Bori mindennapi kezelése eredményeként Niki másfél hónap múlva járóképessé vált. Nem tudok elég hálás lenni azért, amilyen türelemmel és kitartással foglalkozott velünk és mindig tudott bíztatni. Számomra egy csoda, hogy rátaláltunk erre a lehetőségre, és így visszakaphattuk Nikit, aki azóta is jókedvű, mozgékony és nagyon élvezi a heti fenntartó kezeléseket.

Mégegyszer köszönjük a munkádat Bori!❤️?

Zara és Kata

Örülök, hogy Rád találtunk, Zara nagyon élvezi a foglalkozásokat, Te pedig szereted az állatokat, ez tisztán látszik.☺️

Azt gondolom igazán látványos, milyen szép kis izomzatot sikerült neki építeni a tornák során. Kész fitness modell.?

Kapcsolat felvétel

Az alábbi űrlap segítségével felveheti velem a kapcsolatot, korlap feltöltési lehetőséggel!

    A * jelölt mezők kitöltése kötelező!

    +36 30 9928 648

    Mosonmagyaróvár, Kert utca 18.

    bukfencfizio@gmail.com

    Nyitvatartás: előzetes időpont egyeztetés alapján